over mijzelf

werkwijze

kosten

contact

over mijzelf
Ik ben geboren in Sheffield, Engeland en op mijn achttiende naar Londen verhuisd om Kunst te gaan studeren en later daar te gaan werken als Kunst docent. In 1980  vertrok ik op wereldreis en na wat omzwervingen ben ik in Eindhoven beland.

over mijn werk
Een deel van mijn tijd werk ik als illustrator en visualizer, het grootste deel werk ik aan decoratieve projecten, zoals muurschilderingen en decors. De afwisseling in grootte bevalt me goed.
Mijn artwork begon met veel toneel decors en ontwikkelde zich meer en meer richting het ontwerpen en creëren van muurschilderingen.

Een werk met veel uitdaging: iedere situatie is uniek, ieder eindresultaat ook. Een muurschildering is een handgeschilderd kunstwerk, de penseelstreken zijn mijn handtekening.
Mijn illustratiewerk bestaat uit snelle sfeer impressies, visuals voor presentaties of juist zeer gedetailleerde architectural renderings.

over mijn klanten
Mijn illustraties en visuals zijn voornamelijk voor zakelijke doeleinden. Een aantal van mijn werkgevers zijn: Vekoma, Endemol, Efteling, Philips, Kooymans Dsign, Checker, Grolsch, HV Productions, UC Belgie, Nobody bvba , Theater Tuig, Geens-Flechelle, Toverland…